Download and Read books online PDF, TXT, ePub, PDB, RTF, FB2 & Audio Books files for your device. So, you can read the books in any times.

[401.42 KiB] Ti minutters stillhet books by Claudio Fava

Samtidig som militærjuntaen ønsker å vise verden et glansbilde av Argentina under fotball-VM i 1978, oppstår det konfrontasjoner mellom juntaen og rugbylaget Club La Plata. 
Spillerne demonstrerer åpenlyst sin motstand mot regimet, og juntaen forsøker å kneble dem. I stedet for å flykte, fortsetter spillerne sin demonstrasjon. Regimet likviderer dem én etter én, men for hver spiller som forsvinner, henter laget inn en gutt fra ungdomslaget. Til slutt er bare én av de opprinnelige spillerne igjen, nemlig Raul. Sammen med de unge spillerne fortsetter laget å vinne, mot alle odds. 
Ti minutters stillhet er fortellingen om et selvoppofrende mot, basert på en sann historie. Fava har fortalt den med lidenskap, kjærlighet og respekt. 
Sist i boken intervjues Raul Barandiaràn – den eneste som overlevde grusomhetene. 

«Ti minutters stillhet er en gripende bok om mot, vilje og store offer. Fra en ganske nær fortid vi nesten har glemt.» - Nielsen, Bok365, terningkast 5 
«En stor roman du aldri vil glemme.» - Gert Nygårdshaug 

Italienske Claudio Fava er journalist, forfatter og politiker. Han skriver for aviser, TV, film og teater, og har skildret mange hendelser og kriger, som Sicilias kamp mot Cosa Nostra og de vanskelige fredsprosessene i Latin Amerika.
Ti minutters stillhet
Title:Ti minutters stillhet
Format Type:eBook PDF / e-Pub
Author:
Date release:
Size:401.42 KiB
Category:Latin America, Books, History, Politics & Current Events, Political Science
Comments